Dedikerede loyalitetsnørder

Flere har gået på universitet. En af os har en tatovering af Michael Laudrup. En det sorte bælte i Taekwondo. En anden springer i faldskærm. Nogle har haft egen virksomhed. Fælles for os alle er, at vi er dedikerede og er drevet af ønsket om at yde det bedste hver gang. Til glæde for alle.

Nicolaj Balle Ladiges

Adm. direktør/partner

Tel. 87 300 399

E-mail

Nicolaj Balle Ladiges

Står for den daglige ledelse, og er overordnet ansvarlig for salget af vores loyalitetsprogrammer og kundeklubber, samt vores kampagnesystem Heyloyalty. Brænder for koncept- og softwareudvikling indenfor loyalitetsmarkedsføring.

René Kucza

Bureauchef

Tel. 87 300 324 / 31 45 36 66

E-mail

René Kucza

Står for den daglige ledelse og overordnet ansvarlig for alle vores kunder. Budgetter, salg, personale og processer er en del af Renés hverdag, hvor der er også er plads til rådgivning og forretningsudvikling af bureauets større kunder. Passioneret omkring den gode kundeoplevelse på tværs af alle touch-points.
Øvrigt: Dedikeret fan af gourmet-pizza

Jacob Fusager

Konsulent - Dialog og loyalitet

Tel. 87 300 375

E-mail

Jacob Fusager

Står sammen med René for rådgivning af bureauets større kunder, hvor Jacob som har flere års erfaring fra store virksomheder inden for detail og e-handel, vil arbejde målrettet på at indfri den enkelte kundes potentiale. Jacob tror på, at relevans er nøglen til den gode brugeroplevelse, hvorfor brugen af data samt evnen til at lave 1-1-kommunikation er altafgørende. Øvrigt: Fodboldnørd af dimensioner

Janne Vognstoft

Konsulent - Dialog og loyalitet

Tel. 87 300 394

E-mail

Janne Vognstoft

Arbejder med rådgivning i forhold til e-mail marketing, kundeklubber og loyalitet. Brænder for kommunikation, sproglige virkemidler og forbrugeradfærd. Øvrigt: Utrolig glad for kage, og rejser verden tynd i fritiden.

Kathrine Susan Therman Forster

E-handelselev

E-mail

Kathrine Susan Therman Forster

Jesper Thykær

System og partner konsulent

Tel. 88 276 927

E-mail

Jesper Thykær

Arbejder med rådgivning inden for vores systemer Heyloyalty og zumoQR. Herudover har han fokus på sparring vedr. kundeklubdrift og 1:1 kommunikation. Med dag-til-dag kundekontakt hjælper han med planlægning og support af kunder.
Øvrigt: Ivrig kampsportsudøver

Simon Korshøj

Back-end udvikler

E-mail

Simon Korshøj

Yngste systemudvikler på Heyloyalty-holdet. Videreudvikler og vedligeholder back-end af Heyloyalty.
Øvrigt: Altid højt humør samt meget høj sans for kvalitet i alt. Bruger lidt for lang tid i træningscenter i forhold til resultaterne...

Rene Skou

Back-end udvikler

E-mail

Rene Skou

"Back-end udvikler på Heyloyalty. Har tidligere udviklet med e-mail/marketing software og online julekalender.
Øvrigt: Aktivt medlem og instruktør i Århus Roklub.”

Gitte Borch

Back-end udvikler

E-mail

Gitte Borch

Systemudvikler på Heyloyalty. Vedligeholder og laver backend funktioner i Heyloyalty. Øvrigt: Drives af problemløsning. Bruger fritiden foran en skærm eller sammen med sine to hunde.