Privatlivspolitik

 

Fortrolighed og respekt for individet er væsentlige faktorer hos Loyalitetsbureauet. Derfor har vi udarbejdet følgende privatlivspolitik, der gælder alle de informationer, der indsamles fra hjemmesiden http://loyalitetsbureauet.dk/.

Formålet er at beskytte det enkelte individ og sikre, at personlige informationer behandles på en sikker og ansvarlig måde.

Hvis ikke du kan acceptere datapolitikken, bedes du undlade at benytte denne hjemmeside.

 

Anonymitet og personlige data

Som almindelig bruger af Loyalitetsbureauet’s hjemmeside, registreres din færden automatisk, idet du efterlader dig elektroniske spor på nettet. Vi respekterer naturligvis din anonymitet, og ingen oplysninger om dig videregives eller sælges til tredjepart.

Vi registrerer kun personlige data i forbindelse med tilmelding af nyhedsbreve og da kun ved frivillig, specifik og informeret tilkendegivelse fra den registrerede.

Som tilmeldt til nyhedsbrev bruges personlige informationer bl.a. til bedre at kunne præsentere og formidle relevant indhold, fremsende aktuelle tilbud til dig samt evt. spørgeskemaundersøgelser.

Personlige data registreres ifm. Leadindsamling, kontakt til samarbejdspartnere og kunder.

 

Tilsagn til at modtage nyheder

Ved tilmelding til nyhedsbreve m.m. gives tilsagn til, at Loyalitetsbureauet må kontakte dig med henblik på at yde dig en bedre service eller fremsende nyheder. Du kan til enhver tid frabede dig at modtage videre information/nyheder ved at klikke på linket i hvert enkelt nyhedsbrev, eller ringe til kundeservice på tlf +45 87 300 333. Din framelding vil være gældende fra den dag, du framelder dig.

 

Hvilke oplysninger indsamles

De personoplysninger, som Loyalitetsbureauet indsamler, kan for eksempel omfatte dit navn, din e-mailadresse, din firmaadresse, din stillingsbetegnelse og lignende identifikationsoplysninger. Herudover oplysninger om din færden på http://loyalitetsbureauet.dk/

Ifm. kontrakt eller aftale med Loyalitetsbureauet indsamles endvidere yderligere kontaktoplysninger samt informationer vedr. aftalevilkår og betalingsinformation.

 

Formål og anvendelse af den indsamlede data

Ved aftaleindgåelse med Loyalitetsbureauet accepteres det, at Loyalitetsbureauet må kontakte Kunden telefonisk eller pr. e-mail. Dette kan f.eks. være i forbindelse med nyhedsmails, information om opgaver, eller promovering af nye tiltag.

Loyalitetsbureauet indsamler og benytter kundens information til følgende formål:

 

For at personliggøre brugeroplevelsen
Vi kan bruge information i samlede størrelser, om kunder som en gruppe, til forståelse af hvorledes vores kunder generelt benytter de services der er tilgængelige på vores webside.
For at forbedre websiden
Vi kan gøre brug af kundernes feedback til at forbedre vores produkter og services.

 

Når vi behandler betalinger til Loyalitetsbureauet
Kundens information kan benyttes, når der faktureres for projekter.

 

For at sende e-mails
Vælger en website bruger eller kunde at tilmelde sig vores nyhedsbrev, vil de modtage e-mails der kan indeholde nyheder om Loyalitetsbureauet, opdateringer, relaterede produkter og serviceinformation m.m. Ønsker Brugeren/kunden på noget tidspunkt at framelde sig, og derved undgå fremtidige mails, inkluderer vi i bunden af hver e-mail detaljerede instrukser i hvorledes dette gøres. Derudover kan Brugeren/kunden også kontakte os via http://loyalitetsbureauet.dk/

 

Loyalitetsbureauet hverken benytter eller videregiver dine personoplysninger til markedsføringsmæssige formål, herunder til udsendelse af e-mails med reklameindhold, medmindre du har anmodet herom og accepteret dette.

Ingen personinformationer sælges videre til andre/3. part.

 

Opbevaring af informationer

Al information bruges fortroligt og lagres på en ekstern server hos danske Inventio samt Heyloyalty. med hvem der er indgået en databehandleraftale. Informationer anvendes til udsendelse af nyhedsbreve, nyhedsmails, som basis information ifm. fakturering, samt opsamling af adfærd m.m.

Såfremt kunden ikke længere ønsker at være registreret på vores server eller ikke ønsker at blive kontaktet med relevant indhold og tilbud, respekterer vi dette, og man kan til enhver tid framelde sig modtage af yderligere materiale fra os. Loyalitetsbureauet opbevarer kun personoplysninger, så længe dette er nødvendigt til opfyldelse af de formål, til hvilke dine personoplysninger er indsamlet.

 

Google

 

Facebook

 

Privacy Shield

 

Sikkerhed/Beskyttelse af dine informationer

Loyalitetsbureauet bestræber sig til enhver tid på at skabe et sikkert digitalt miljø. Loyalitetsbureauet følger de relevante praksisser og sikkerhedsforanstaltninger angående indsamling, lagring og behandling af data. Dette gøres for at beskytte imod uautoriseret adgang, ændringer, offentliggørelse og ødelæggelse af kundens personlige information, brugernavn, overførselsdata, betalingsinformation og andre informationer, der er lagrede på Loyalitetsbureauet.

Kun relevante personer hos Loyalitetsbureauet har adgang til kundeinformation.

Loyalitetsbureauet opfordrer dig til at tage alle forholdsregler med henblik på at beskytte dine persondata, mens du er på internettet. Som minimum bør du regelmæssigt skifte password, følge almindelige anbefalinger for oprettelse af passwords og altid sikre, at din browser er sikker og opdateret. Læs evt. mere om datasikkerhed på Rådet for Digital Sikkerheds hjemmeside https://www.digitalsikkerhed.dk/

 

Tidsfrister for sletning/opbevaring

Vi stræber efter at slette (eller anonymisere) personoplysninger, så snart de ikke har nogen relevans. Dog opbevarer vi altid kundeinformation med relation til køb i minimum 5 år af hensyn til bogføringsloven. Ofte opbevarer vi kundeoplysninger længere af hensyn til statistiske formål.

 

Rettigheder efter GDPR (persondataforordningen)

I forbindelse med vores behandling af dine personoplysninger har du adskillige rettigheder:

Retten til at modtage oplysning om hvordan vi behandler dine personoplysninger (oplysningspligt).
Retten til at få indsigt i dine personoplysninger.
Retten til at få urigtige personoplysninger rettet.
Retten til at få dine personoplysninger slettet.
Retten til at gøre indsigelse mod at dine personoplysninger anvendes til direkte markedsføring.
Retten til at gøre indsigelse mod automatiske, individuelle afgørelser, herunder profilering.
Retten til at flytte dine personoplysninger (dataportabilitet).

Alle ovenstående rettigheder håndteres ved henvendelse til vores Persondata Administrator for Loyalitetsbureauet som kontaktes på tlf.  87 300 333.

 

Vi kan afvise anmodninger, der er urimeligt gentagende, kræver uforholdsmæssig meget teknisk indgriben (f.eks. at udvikle et nyt system eller ændre en eksisterende praksis væsentligt), påvirker beskyttelsen af andres personlige oplysninger, eller noget som vil være ekstremt upraktisk (f.eks. anmodninger om oplysninger der findes som sikkerhedskopier).

Hvis vi kan rette oplysninger, gør vi naturligvis dette gratis, med mindre det kræver en uforholdsmæssig stor indsats.

 

Cookies

På http://loyalitetsbureauet.dk/ gøres der brug af ”cookies”. En cookie er en lille tekstfil, som gemmes i webbrowseren på din computer, smartphone, iPad eller hvad du ellers surfer nettet med, når du besøger hjemmesiden. Cookies gør det muligt at genkende din computer mv. og samle information om, din adfærd på nettet, herunder hvilke sider og funktioner, der besøges med din browser, samt sikrer at den fungerer rent teknisk. Den information, der samles via cookies, er udelukkende til statistisk brug. Det vil sige, at det ikke er teknisk muligt at spore eller gemme information, der går på specifikke besøgende.

En cookie er en passiv fil og kan ikke indsamle oplysninger på din computer, sprede computervirus eller andre skadelige programmer. Den er anonym og indeholder ingen personoplysninger.


Oplysninger om behandling af dine persondata

Hvis du ønsker at vide mere om hvilke oplysninger Loyalitetsbureauet har registreret om dig, bede om en kopi af disse oplysninger eller vil have os til at slette eller rette fejl i dine oplysninger, kan du kontakte os på:

Loyalitetsbureauet

Jens Baggesens Vej 47
8210 Aarhus N

Tlf:   +45 87 300 333

 

Hvis ikke du får et tilfredsstillende svar fra os, kan du klage til Datatilsynet, Borgergade 28,5, 1300 København K, eller på dt@datatilsynet.dk.

 

Din accept af disse betingelser

Ved brug af http://loyalitetsbureauet.dk/  tilkendegiver du din accept af denne politik. Er du ikke enig med denne politik, beder vi dig om at undlade at bruge denne webside. Fremtidig brug af http://loyalitetsbureauet.dk/, efter ændringer i denne politik vil ligeledes betragtes som accept af sådanne, eventuelle ændringer.

 

Ændringer af persondatapolitik

Vi forbeholder os ret til når som helst at ændre, tilføje eller fjerne dele af persondatapolitikken og opfordrer dig derfor til løbende at kontrollere oplysningerne på hjemmesiden med henblik på at konstatere, om der er sket ændringer.

Du vil altid finde den senest opdaterede version markeret med, hvornår den senest er opdateret på vores hjemmesider.