Det ligger i vores DNA

Vi er loyalitetsnørder og nysgerrige ildsjæle. Specialister i at få praktik, teknik og drømme til at mødes med ét formål: at få dine kunder til at vende tilbage til dig. Igen og igen. Vores medarbejder-DNA afslører, at vi er drevet af en stærk passion for at finde og skabe det unikke, der fremmer loyaliteten i din forretning. Rekruttering, fastholdelse og winback af medlemmer/kunder er vores omdrejningspunkt.

En solid blanding af kommercielle kræfter, koordinatorer, udviklere osv., der alle har fødderne solidt plantet et sted mellem den jyske muld og loftet i vores pulserende hus. Lidt en skidt arbejdsstilling, men ikke desto mindre vores fantastiske hverdag.

Hverdagen er præget af energi og en ægte kan-og-vil mentalitet garneret med én af de fire definerede værdier - humoren. Vi er forandringsvante og imødekommende for både nye opgaver, kunder – og så elsker vi selvfølgelig at være med til at ændre på tingene til det bedre. Vi hylder og fejrer de mange digitale muligheder, vi konstant beriger og beriges med.

Siden vores eventyr startede i 2002 i en kælder i Aarhus C med modeportalen Look4fashion.dk, er det gået stærkt med udvikling og drift af kundeklubber. Vi trådte forkert mange gange, men har lært meget mere, end hvis vi ikke havde haft modet til at udfordre butikkerne. Dengang var vi næsten før vores tid, men i dag, hvor der er fuld fokus på kundeloyalitet og –klubber, har vi masser af vind i sejlene, når vi argumenterer for vores kæphest: at berige og ikke belemre modtageren. Konkret via individuelle kampagner/nyhedsbreve, dynamiske mails og adfærdsbaseret kommunikation.

I dag har vi for længst taget et kvanteskridt ind i fremtiden med vores loyalitetsværktøj Heyloyalty (hvor vi kan/kommer til alt det, vi drømmer om). Det komplekse er gjort brugervenligt og intuitivt. Marketing automation med triggere som fastholder og (gen)aktiverer dine kunder. Med Heyloyalty laver du hurtigt individuelle kampagner og nyhedsbreve med adfærdsbaseret indhold. E-mail- og sms-marketing når det er bedst. 

Derudover har vi også udviklet kampagesitet kundeklubber.dk.

Kig forbi en dag du er i nabolaget, eller giv os et praj online. Vi har højst sandsynligt snitflader, der beriger din hverdag og forretning. Uanset om du søger succes professionelt og privat, eller om du vil booste din forretning med loyale kunder. Måske har vi flere ting, kontakter og historie til fælles, end man lige skulle tro.

Du er velkommen.