Brug Facebook til at få flere tilmeldinger til dit nyhedsbrev

Skrevet: 30 July 2015 - 12:41

Udnyt Facebook til at rekruttere nye medlemmer til dit nyhedsbrev. Du får bedre mulighed for at kommunikere dine budskaber og variere dem, når medlemmerne er forbundne med dig både på din Facebook-side og via dit nyhedsbrev/din kundeklub.

Hos Loyalitetsbureauet har vi lavet en lille integration mellem Facebook og loyalitets- og kampagneværktøet Heyloyalty, som gør det let at oprette sig som modtager af nyhedsbrevet. Og som DU kan udnytte...

Vi hjælper dig i mål

Det er hurtigt og kræver få minutter af din tid. Har din forretning en virksomhedsside på Facebook og en Heyloyalty-konto, skal vi ikke tage meget af din tid, før du skaber synergi mellem dine platforme.

Du bliver guidet igennem fire simple trin. Lettere bliver det ikke. Vælg mellem tre forskellige typer: ’Standard’, ’Udvidet’ og ’Skræddersyet’. Du leverer baggrundsgrafik/input. Alternativt klarer vi den (tillæg)

Vi sørger for:

  • Let tilmelding via Facebook
  • Opsætning af formular
  • Guide 
  • Koordinering + sparring
  • Projektledelse + test

Se eksempler fra virkelighedens (Facebook-)verden

 

SUPERVIN

SUPERVIN skaber trafik til nyhedsbrevet på denne måde her. Typen her er 'Udvidet'.

Se siden her.

Heyloyalty

Sådan udnytter Heyloyalty funktionen. For at skabe lidt liv, har man valgt at lege en animeret gif, for at skabe lidt bevægelse i grafikken. Dette er en 'Skræddersyet'-udgave.

Se den her.

Bog og idé

Bog og idé er ved at teste funktionen for at skubbe tilmeldinger over på deres KLUB Bog og idé. Pt. anvender de blot 'Standard'-typen.

Se den her (meld dig bare til - masser af interessant på vej)

Nysgerrig?

Giv René Kucza et kald på 31 45 36 66 eller send en mail og få stillet nysgerrigheden. Det koster kun (lidt) af din tid.

Sådan får du viden - også uden at røre en finger

Bliv beriget via vores nyhedsbreve. Vi zoomer ind på dét, der rører sig inden for loyalitetsmarkedsføring. Tilmeld dig nu, så du lettere kan tale med over marketinghækken.

Tilmeld nyhedsbrev