Få landets 20 stærkeste online eksperters allerbedste tips

Skrevet: 20 August 2014 - 11:20

Bliv opdateret for alvor og styrk din viden om online forretning, når Novicell holder seminar i Aarhus og København. 
Loyalitetsbureauets Nicolaj B. Ladiges er en af de 20.

Målet er at inspirere dig og forbedre dine online kompetencer inden for online marketing, loyalitet, webudvikling, UX, sociale medier, e-handel eller digitalt design. En lang række online eksperter er sat i stævne. Indlæggene er krydret med masser af cases, og eksperterne leverer en perlerække af brugbare værktøjer og konkrete tips og tricks, som du kan tage med dig hjem.

Dagen er inddelt i 4 forskellige spor: Social Media - Online Marketing - E-handel - Strategi & Metode. Men du kan frit sammensætte det program, der passer til dig. Dagen er også en god mulighed for at netværke med andre online interesserede.

Nicolaj vil under overskriften ”Adfærdsbaserede e-mails booster salget” give dig et indblik i, hvad det vil sige at arbejde med intelligente nyhedsbreve. Hvor dine modtagere får relevant 1:1 kommunikation fra dig – baseret på deres adfærd og historik i din webshop. Hvad de køber/ikke køber, klikker på/ikke klikker på – og hvem de er... Griber du det rigtigt an, er potentialet enormt.

Tilmeld dig og opkvalificér dine online kompetencer

Note: seminaret er afholdt (25. september 2014) til stor glæde for alle deltagere. På podiet og på tilhørerpladserne. Tak til Novicell og ikke mindst for valget af de flotte rammer hos Varna.