Dedikerede loyalitetsnørder

Flere har gået på universitet. En af os har en tatovering af Michael Laudrup. En det sorte bælte i Taekwondo. En anden springer i faldskærm. Nogle har haft egen virksomhed. Fælles for os alle er, at vi er dedikerede og er drevet af ønsket om at yde det bedste hver gang. Til glæde for alle.

Nicolaj Balle Ladiges

Adm. direktør/partner

Tel. 87 300 399

E-mail

Nicolaj Balle Ladiges

Står for den daglige ledelse, og er overordnet ansvarlig for salget af vores loyalitetsprogrammer og kundeklubber, samt vores kampagnesystem Heyloyalty. Brænder for koncept- og softwareudvikling indenfor loyalitetsmarkedsføring.

René Kucza

Bureauchef

Tel. 87 300 324 / 31 45 36 66

E-mail

René Kucza

Står for den daglige ledelse og overordnet ansvarlig for alle vores kunder. Budgetter, salg, personale og processer er en del af Renés hverdag, hvor der er også er plads til rådgivning og forretningsudvikling af bureauets større kunder. Passioneret omkring den gode kundeoplevelse på tværs af alle touch-points.
Øvrigt: Dedikeret fan af gourmet-pizza

Janne Vognstoft

Konsulent - Dialog og loyalitet

Tel. 87 300 394

E-mail

Janne Vognstoft

Arbejder med rådgivning i forhold til e-mail marketing, kundeklubber og loyalitet. Brænder for kommunikation, sproglige virkemidler og forbrugeradfærd. Øvrigt: Utrolig glad for kage, og rejser verden tynd i fritiden.

Ditte Marie Bille Bugge

Konsulent - Dialog & Loyalitet

Tel. 88 27 66 90

E-mail

Ditte Marie Bille Bugge

Arbejder med rådgivning inden for e-mail marketing, loyalitet og kundeklubber. Brænder for tekstforfatning, kommunikation og sociale medier. Øvrigt: En smule shopaholic, elsker ost og vin og rejser verden rundt, så snart muligheden er der.

Dovile Mikutiene

E-mail developer & Digital designer

E-mail

Dovile Mikutiene